И двата отбора са в добра форма за предстоящия сблъсък, но
момчетата на на Луис Ван Гал ще успеят да постигнат домакинска победа и ще
надвият адзурите на Чезаре Прандели в сряда вечерта.
Два от най – добрите национални отбори ще се срещнат в сряда
вечерта. Холандия ще приеме Италия на „Амстердам Арена“ . Очаква се обещаващ
сблъсък на два гиганта.
Домакините, които са под ръководството на Луис Ван Гал, ще
се опитат да възстановят репутацията си на суперсила в международния футбол,
след като се изложиха на Евро 2012. Коефициента за домакинска победа в различните
букмейкъри се върти около 2,30.
Финалистите от Евро 2012 (Италия) направиха солиден старт на
квалификациите за Световното първенство 2014, но през ноември 2012 паднаха у
дома с 2-1 от Франция в приятелска среща. Момчетата на Чезаре Прандели ще се
опитат да се реваншират пред своята публика в двубоя срещу Холандия.
Коефициента за победа на гостите в различните букмейкъри се върти около 3,30.
За реми коефициентите са около 3,40.
Робин Ван Пърси е в отлична форма. Той се представя на много
високо ниво в клубния си отбор „Манчестър Юнайтед“, като бележи доста голове и
е основния голмайстор на отбора. Коефициента за „първи голмайстор“ Робин Ван
Пърси е 5,00. По – предпазливите могат да пробват Робин Ван Пърси „to score any time“ на коефициент 2,50.
Марио Балотели отбеляза 2 гола при своя впечатляващ дебют за Милан през уикенда. Той пристигна в
Милан от Манчестър Сити миналата седмица. Коефициента за „първи голмайстор“
Марио Балотели е около 7,00. С по –
малък риск е залога „to score
any time“ за Супер Марио
Балотели на 3,00 коефициент.
Добрите залози за това събитие са домакинска победа на 2,30;
„над 2.5 гола“ на 2,00; „to
score any time“ Робин Ван
Пърси на 2,50 и „to score any
time“ Марио Балотели на
3,00. За любителите на риска и за търсещите залози с висока възвращаемост
„първи голмайстор“ Робин Ван Пърси на 5,00 и „първи голмайстор“ на Марио
Балотели на 7,00.
Пожелаваме Ви успех и добри печалби!
Други прогнози можете да намерите на www.advice4bet.com .
Няма коментари:
Публикуване на коментар