вторник, 5 февруари 2013 г.

Холандия - Италия: Домакините имат страхотен шанс да победят.



И двата отбора са в добра форма за предстоящия сблъсък, но момчетата на на Луис Ван Гал ще успеят да постигнат домакинска победа и ще надвият адзурите на Чезаре Прандели в сряда вечерта.

Два от най – добрите национални отбори ще се срещнат в сряда вечерта. Холандия ще приеме Италия на „Амстердам Арена“ . Очаква се обещаващ сблъсък  на два гиганта.

Домакините, които са под ръководството на Луис Ван Гал, ще се опитат да възстановят репутацията си на суперсила в международния футбол, след като се изложиха на Евро 2012. Коефициента за домакинска победа в различните букмейкъри се върти около 2,30.

Финалистите от Евро 2012 (Италия) направиха солиден старт на квалификациите за Световното първенство 2014, но през ноември 2012 паднаха у дома с 2-1 от Франция в приятелска среща. Момчетата на Чезаре Прандели ще се опитат да се реваншират пред своята публика в двубоя срещу Холандия. Коефициента за победа на гостите в различните букмейкъри се върти около 3,30. За реми коефициентите са около 3,40.

И двата отбора са в отлична форма за предстоящата среща. Нападението и на двата отбора е на високо ниво, подплатено с големи голмайстори, което предполага в сряда вечерта да видим няколко гола. Като имаме предвид горното, трябва да отбележим, че коефициентите за „над 2.5 гола“ в различните букмейкъри са около 2,00. Добър залог би бил също така и „гол/гол“ на 1,80 коефициент.

Робин Ван Пърси е в отлична форма. Той се представя на много високо ниво в клубния си отбор „Манчестър Юнайтед“, като бележи доста голове и е основния голмайстор на отбора. Коефициента за „първи голмайстор“ Робин Ван Пърси е 5,00. По – предпазливите могат да пробват Робин Ван Пърси „to score any time“ на коефициент 2,50.

Марио Балотели отбеляза 2 гола при своя впечатляващ  дебют за Милан през уикенда. Той пристигна в Милан от Манчестър Сити миналата седмица. Коефициента за „първи голмайстор“ Марио Балотели  е около 7,00. С по – малък риск е залога „to score any time“ за Супер Марио Балотели на 3,00 коефициент.

Добрите залози за това събитие са домакинска победа на 2,30; „над 2.5 гола“ на 2,00; „to score any time“ Робин Ван Пърси на 2,50 и „to score any time“ Марио Балотели на 3,00. За любителите на риска и за търсещите залози с висока възвращаемост „първи голмайстор“ Робин Ван Пърси на 5,00 и „първи голмайстор“ на Марио Балотели на 7,00.

Пожелаваме Ви успех и добри печалби!

Други прогнози можете да намерите на www.advice4bet.com .

Няма коментари:

Публикуване на коментар