вторник, 4 септември 2012 г.

За Димитър Бербатов и още ..

     


     Чета отново пълните журналистически измислици и някакви изкривявания на казаното от Берба на пресконференцията. Да ама сте смешни вече! Всеки който изгледа цялото видео с изказването на Митко ще разбере това!

     Пак си изсмуквате от пръстите някакви скандали между Митко и БФС. То за какви скандали да говорим, Берба сам каза че дори не се е чувал с никой от ръководните органи на БФС, никой не го е потърсил, та дори на му "сложи едно майна" както сам Митко се изрази. Явно от управата на родния футбол са достатъчно заети да унищожат тотално футбола в България. То се видя колко струват клубните ни отбори, тук не включвам Лудогорец, шапка им свалям на момчетата, заслужаваха класиране в групите на Шампионската Лига.


     Нека всеки който се интересува от футбол да изгледа цялото видео на пресконференцията на Бербатов и да си прави сам изводи. Абстрахирайте се от изкривените заглавия и търсенето на скандали и то от не кой да е, а от наши водещи спортни медии!


     За разлика от БФС и също така повечето журналисти които плюете и сипете скандали около личността Бербатов, него го интересува националния отбор, какво се случва там, какви са резултатите, каква е играта, той сам казва "потят ми се ръцете" докато гледа мач на България. Това че няма да играе за България е нещо обсъдено между него и националния селекционер Любослав Пенев, а преди това и с другите треньори. Не е някакво своеволие, или прищявка. Така е преценил, че ще е по-добре за него, а и за националния отбор! И повярвайте ми, най-вероятно преценката на Берба и по-добра от тази на некадърната управа на БФС!


     И да! Не е длъжен Митко, най-добрия на футболист в момента, а и в последните години, да се моли на някой, за да играе в националния отбор. Точно обратното, ръководството на БФС е длъжно да се държи подобаващо с най-силния си футболист, да му осигури комфорт, та дори и да потърси мнение по някой въпроси. Със сигурност има какво да се научи от Бербатов, освен това че е много добър футболист, той е и високо интелигентен човек! Не е срамно да се потърси съвет от такъв човек. Та в случая, журналистчета, "захапете" малко виновниците за случващото се с родния футбол. А също така оставете намира Димитър Бербатов, в един момент той може да се окаже на кормилото на БФС, и дано!

Няма коментари:

Публикуване на коментар